EETidee Sanderman

Passage 7-9
7681 DC Vroomshoop
(054)6644270

De groenteman is tegenwoordig niet meer de groenteman die hij vroeger was… hij is een specialist geworden. Een gepassioneerde vakman die werkt met verse, mooie en lekkere producten waar hij echt alles over kan vertellen.

Voor eerlijke en pure producten gaat u natuurlijk naar de groenteman. Daarnaast is hij een echte inspiratiebron en adviseur op het gebied van groente, fruit, salades en maaltijden. Voor al uw vragen over AGF producten kunt u bij hem terecht! Bij welke andere winkel maakt het personeel nog zoveel tijd voor u vrij?

Onze winkel

Bent u al eens in onze winkel geweest? Neem hier alvast eens een digitaal kijkje.

Van kant-en-klare maaltijden, salades en de lekkerste groente en fruit. Kom gerust eens langs om ons uitgebreide aanbod te bekijken.

EETidee

Gestelde eisen

EETidee winkels staan voor kwaliteit, gemak, service en een breed aanbod EETidee suggesties. Men moet aan een flink aantal eisen voldoen om de naam EETidee te mogen dragen. Toelatingseisen zijn o.a.:

  • Modern ingerichte keuken
  • Breed aanbod van maaltijden/salades/gesneden groenten en roerbakvarianten
  • Servicegericht personeel
  • Verse groenten en het lekkerste fruit
  • Eerlijk en vakkundig advies
  • Wekelijks aanbiedingen die ook op de site staan
  • Prettige/persoonlijke en snelle bediening
  • De vers bereide producten worden gekoeld gepresenteerd volgens de wettelijke eisen

Om aan deze toelatingsnormen te kunnen blijven voldoen en een constante ontwikkeling te waarborgen worden de EETidee winkels begeleid, geadviseerd en 8 keer per jaar gekeurd. Deze keuringen bevatten o.a. de naleving van de regels op de winkelvloer en hygiëne.

Voedselveiligheid bij de EETidee winkels

Voedselveiligheid is tegenwoordig een belangrijk begrip. U als consument wil kunnen vertrouwen dat bedrijven een gezond/veilig product leveren. Producten moeten snel, verantwoord en van uitstekende kwaliteit zijn. De EETidee winkels geven hier een invulling aan.

De aangesloten EETidee ondernemers kopen bij gecertificeerde groothandelaren waarbij de herkomst van de producten altijd te achterhalen is. Deze groothandelaren worden regelmatig door instanties gekeurd op naleving van de certificatie. Op deze manier is de keten gesloten en wordt gezorgd voor een gezond en veilig product.

Iedere EETidee winkel blijft ten alle tijden zelf verantwoordelijk voor zijn/haar handelingen.

EETidee Sanderman

Passage 7-9
7681 DC Vroomshoop
(054)6644270
maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag 09:00 - 18:00
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 09:00 - 17:00
zondag Gesloten